Relatiegeschenken & Proeverijen

Schenkt u ook graag aandacht aan uw relaties en zoekt u een bijzonder relatie of eindejaarsgeschenk, of een exclusief persoonlijk wijngeschenk ? Of heeft u een bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst en zoekt u een leuke activiteit ? We komen graag met onze Proeverij naar u toe en verzorgen ook de lekkernijen of zelfs een buffet - altijd vergezeld van onze wijnen en verhalen. Désirée Lookman geeft u graag advies.

Zoekt u een leuke bedrijfsactiviteit ?
Een ontspannende afsluiting na een lange dag vergaderen of juist een kort intermezzo tussen een hele dag vergaderen en diner ?
Terravin verzorgt wijnproeverijen op maat voor uw bedrijf of voor uw relaties.
Educatief, informeel of gewoon gezellig, het kan allemaal bij Terravin. 
Neemt u voor meer informatie en offerte kontakt op, tel. 075-7370242.Een leuk Zaans relatiegeschenk ?

Terravin heeft ruime keus uit samengestelde smaakvolle geschenkpakketten. Maar nog leuker is het zelf uw pakket samen te stellen met bv een heerlijk stukje kaas of mooie gedroogde worst of andere delicatessen, allemaal te verkrijgen bij onze collegaondernemers in De VersKade. Wij maken er een feestelijk pakket van waarmee u uw relaties en personeel kunt verrassen.

Bijzondere wijnen met een verhaal en lokaal getint lekkers voor elk budget !

Lekker - en persoonlijk. Natuurlijk sluiten wij graag uw eigen persoonlijke boodschap in en krijgt ook de verpakking aandacht.

Heeft u liever alléén wijn, dat kan natuurlijk ook, bij ons is alles mogelijk. Maak een afspraak als u - net als wij - graag een stapje extra zet voor uw relaties. Ook bent u van harte welkom in ons proeflokaal aan de Zaan in Zaandam om de vele mogelijkheden te bespreken en wijnen te proeven om op basis daarvan uw keuze te kunnen maken. 

Nomad Fb1

Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een  mooie fles wijn met een verhaal.
Terravin heeft kwaliteitswijnen in elk prijssegment. Mooi verpakt en mét een verhaal, altijd leuk om te geven en leuk om te krijgen.

 

 

Terravin 214

Referenties 

“Een deskundig en enthousiast team. De kerstwijnen waren weer goed geregeld. Peter en Désirée, bedankt!”
Jan ten Cate, Branch Manager C.H. Robinson Europe BV
CHRobinson

 “Terravin is een zeer klantvriendelijk bedrijf dat goed meedenkt met de klant. Ze nemen de tijd voor hun klanten en dienen hen van deskundig advies. Ze hebben veel kennis van wijnen en importeren zelf goed betaalbare en bijzondere wijnen. Wij van de Holland Talent Group zijn trouwe klanten geworden en zijn zeer tevreden. Niet alleen voor onze eindejaarsgeschenken gaan we naar Terravin, maar ook voor andere gelegenheden halen we er een lekkere fles wijn. Ik kan iedereen aanraden daar eens een kijkje te gaan nemen!”

Bart Maas, Directeur Holland Talent Group


''Terravin
is een onderscheidend wijnbedrijf met service hoog in het vaandel. Mooie kwaliteitswijnen mét een verhaal zodat je je relaties echt een onderscheidend wijncadeau kunt aanbieden. Een wijnproeverij door Terravin verzorgd als afsluiting na een dag vergaderen is echt een aanrader !

Peter van der Baan, Directeur Physicare International