Leren genieten is meer genieten

Wilt u meer weten over hoe u het beste wijn kunt proeven? Hoe u smaken kunt omschrijven? Of wilt u meer leren over wijn/spijs-combinaties? We verzorgen wijnproeverijen op onze proeflocatie in Zaandam, bij u thuis of op een andere door u gekozen locatie.

proeverijWe geven regelmatig wijnproeverijen aan groepen vrienden, families, verenigingen en bedrijven (personeelsverenigingen, teambuilding). We komen ook graag voor kleine proeverijen bij u thuis op bijvoorbeeld een verjaardag of een reunie.

Voor zakelijke wijnproeverijen, klik hier voor meer info.

Basis wijnproeverij | Een van onze wijnprofessionals leert u in ongeveer anderhalf uur de basis van het wijnproeven. Bij elke proeverij van Terravin staat het zelf proeven en leren omschrijven van de wijn centraal. Hieraan wordt vervolgens theorie gekoppeld, met onderwerpen als druifkarakteristieken, het terroir en de vinificatie. Hoe proef en beoordeel je op de juiste manier een glas wijn? Wat zijn de karaktereigenschappen van bepaalde druivenrassen? Na een korte introductie in de wereld van wijnen krijgt u antwoord op deze en al uw andere wijnvragen. 

Duur: +/- anderhalf uur, 6 wijnen

Kosten : t/m 15 deelnemers € 240,00 incl. btw
             t/m 22 deelnemers € 350,00 incl. btw

Grotere gezelschappen: offerte op maat
Bijpassende amuses/catering: op aanvraag
Kosten excl. bijkomende reiskosten bij proeverij op locatie.